Data Technology

Wij leveren kwaliteitshardware tegen de beste prijs aan bedrijven en particulieren. Stel uw computer zelf samen of kies voor één van onze kant en klare systemen die met de grootste zorg zijn geassembleerd en getest.

Acer
Professionals en KMO’s moeten lichtvoetig zijn. Acer biedt de perfecte oplossing via een complete reeks snelle, efficiënte en flexibele kantoor- en mobiele oplossingen die u helpen meer uit uw groeiend bedrijf te halen.
Kleine en middelgrote ondernemingen vragen om krachtige, eenvoudig te gebruiken oplossingen die een veilige basis bieden voor lange-termijn groei. Via vereenvoudigd netwerkgebruik, efficiënte mobiliteit en flexibele back-up oplossingen, levert Acer de juiste hulpmiddelen om uw zakelijke toekomst aan te sturen.
Bent u op zoek naar alles-in-één computeroplossingen, online onderzoekshulpmiddelen, draagbare muziekweergave of adembenemend high-definition home entertainment, Acer biedt een complete reeks stijlvolle, flexibele en eenvoudig te gebruiken producten voor thuis.

Brother
Het assortiment Laser en inktjetprinters van Brother biedt een uitstekende kwaliteit voor kleine en grote afdrukvolumes.

Epson
Het assortiment dot-matrixprinters van Epson biedt een ongeëvenaarde variatie aan producten voor elk behoefteniveau, van kleine tot grote afdrukvolumes, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die u precies de juiste balans tussen mogelijkheden, prestaties en kosten biedt.

Tybotech
TyboTech is een merk van computer accessoires, waaronder PC-kasten, USB- en netwerkproducten, toestenborden, muizen, luidsprekers, ... TyboTech staat voor uitstekende kwaliteit, een ruime keuze aan producten (meer dan 200 producten) en een vlotte service.

Webdesign